Nejnovější recenze ze sekce Chrániče na snowboard
- kvalitní zpracování
- Nebrání v pobyhu.
- Zvýšení ochrany plastem.
Splňuje mé požadavky na ochranu při zimní cyklistice.
- tlumí dostatečně
- dobrá cena
- možná by mohli být celosíťované, při bruslení hřejou víc než bych chtěl
Dobrá cena
vyzkoušeno na sjezdové lyžování - pády bez následků i na bok na lavici ve snowparku
bruslení na krytém zimáku - trochu se víc potím, ale pády na zadek bez následků
- pro 10-i leté dítě. Na nohou trochu volnější, ale v pase sedí dobře.
- Super páteřák.
- Ani nevíš,že ho máš na zádech.
- nevím o ničem
Je to má druhá zkušenost s tímto páteřák.
Nejdřív jsem měl vestu a teď triko.
Oba super.
Doporučuji.
Má ho i manželka.Nedá na něho dopustit.
- Skvěle sedí na těle
- kvalitní provedení
- maximální spokojenost
- Velice pohodlný materiál, pod oteplováky o nich není vědět. Citelný rozdíl při sezení na sněhu a rozhodně při dopadu.
- Trochu těsnější vrchní guma, než je potřeba (nu a nebo jsem více tlustý, než bych na Lka měl být). Po celém dni zůstal nepříjemně otlačený pas.
Chránič jsem vybral z důvodu častého padání na sjezdovce - otlučený zadek a boky. Chránič splnil to co slíbil, spokojenost. Drobnost v podobě těsnější gumy kolem pasu se dá zvládnout, přes den o ní nevíte, až večer si uvědomíte jak byla nekomfortní.
jednoduché oblékání , velikost přesně sedí, dobrá cena
- kvalitní, dobrá cena
kvalitní, dobrá cena
- Nevyzkoušeli jsme, proto nemohu hodnotit - produkt vrácen.
- Zpracování vypadalo dobře, byla lehká
- Pozor! Nesouhlasí velikost uvedená na výrobku s velikostí uvedenou v tabulce od výrobce. Ve skutečnosti je velikost menší než je v tabulce, konkrétně u velikosti XS uvádí výrobce výšku postavy 140-155cm, ale na výrobku je uvedeno 7-9 let, což odpovídá výšce tak do 130 cm. Vestu jsem proto vrátila, při výšce 137 cm, nám byla malá.
- ok
ok
- pohodlný,
- vypadá jako želví krunýř-u nás vede
- dobře sedí na těle
- nikde netlačí,nevadí
S chráničem mám zkušenost od staršího syna,velmi se osvědčil,byl nadšený z jeho designu,nosí jej bez problémů,určitě doporučuji
Amplifi Cortex jacket plus
Přidáno: 8. listopadu 2016
(naposledy upraveno 8. listopadu 2016)
Zakoupeno v Snowboard Zezula
- Drží dobře.
- Upevnění horní části páteřáku je nedomyšlené, nedrží tak dobře, jak spodní část, chtělo by to suchý zip aj pro tuto horní část. Němci to holt nedomysleli.
Cena odpovídá kvalitě. S tím co na trhu s páteřáky je, určitě doporučuju, bezpečnost je vždy na prvém místě, a to tento výrobek splňuje. šortky k tomu také nejsou špatné.
- necestuje na těle
- dobrá fixace
- velká spokojenost
pecka
- Mám jistotu, že mě ochrání
- Hřeje na zádech
Potřeboval jsem nějakou ochranu na záda po zjištění, jak dopadl můj syn po havárii, kdy měl zlomený hrudní obratel a dva měsíce si poležel v nemocnici. Páteřák by mu jistě ten obratel více ochránil a nemusel ležet v nemocnici.
Krásně sedí na zádech
- Výborně sedne, přitom neomezuje v pohybu. Dobře odvětraná záda.
- Nic.
Určitě doporučuji.
Dainese MANIS 29
Premier Wines Spirits
Přidáno: 16. září 2016
(naposledy upraveno 16. září 2016)
Zakoupeno v Yshop.cz
- Super drží, velikost skvěle vysvětlena na shopu.
Super drží, velikost skvěle vysvětlena na shopu.
- velmi dobrá
obchod působí dobrým dojmem na zákazníka
Pěkný a dobrý výrobek