Nejnovější recenze ze sekce Chrániče na snowboard
Produkt je dobry, ale kdyz ho objednam za daleko vyssi cenu nez je uvedena na stitku produktu, dokaze to zakaznika nastvat...
PS: je potreba sjednotit ceny, budi to spatny dojem na zakaznika, dekuji.
Lehký,dobře sedí
přesně co jsem čekal a chtěl
Vyzkoušet jsme ho zatím nemohli, jelikož ho budeme vracet, máme špatnou velikost a na hory teprve pojedeme.
- Super tlumení nárazu
- Parádní izolace od sněhu a chladných laviček
- Když je mám na sobě, pripadám si jako mravenec..
- Když se ohnete, leze Vám zadek.
- Tlumení nárazu
- Izolace od sněhu
Zadní část by mohla být více vzdušná
Chránič páteře dětem výborně sedí.
- Dobré tvarování, příjemné nošení
- Při jízdě na snb o nich téměř nevím.
- Při celodenní jízdě mírně padají, chránič kostrce je třeba co 2h vytáhnout nahoru.
- Perfektně padne na tělo.
- Lehké, prodysne.
- Paterak se při ohýbání těla směrem dolu vysunuje nahoru a tak pak zůstane. I přes připnuti celého kompletu ke kalhotum a i přes pogumovany pas.
Výrobek jsem si vybral pro jeho kvalitu a taky firma má svoji tradici.Výrobek určitě doporučuji,dobře sedí na těle,jak dalece však zajistí bezpečnost,tak tuto zkušenost nemám,ještě jsem neměl nějaký horší pád.Jinak perfektní kvalita zpracování i odpovídající cena.
Teprve vyzkoušíme - dcera pojede na hory
- dobře sedí na rukách
- pevný materiál
- kvalitné prevedenie
- kvalitné prevedenie
- Ze začátku jsem si říkal, že co to je, vypadá to zvláštně, ale později po nasazení celkem pohodlné a vypadá to i lépe. Ještě nevyzkoušeno na sjezdovce, ale vypadá to, že to nějaké ty pády utlumí
- Komunikace s prodávajícím naprosto příšerná
- Doba dodání taktéž příšerná
- Ne, že by mě to nějak štvalo, ale když je zde napsáno, že je nákrčník zdarma, tak by tam měl nějaký ten nákrčník být, ale nic zde nebylo.
Objednaný produkt v dobrém stavu, vypadá kvalitně za tu cenu, ale v tomto obchodě už objednávat nikdy nebudu.
- dobrá cena a odpovídající kvalita
- Dobre drzi na zadech
- Neskrti
- Nepada
Páteřák. Na záda. ++
Horší zapínaní zipem..lepší by byl širší zip.
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »